Verkoop uw auto met AutoUncle's hulp

Autouncle is een zoekmachine, die autoadvertenties verzameld van veel verschillende occassionssite's. Uw auto komt op AutoUncle wanneer u uw auto te koop zet op één van de sites waar AutoUncle auto's verzameld.

Advertentie aanmaken

Zet uw auto te koop op de juiste pagina's, zodat AutoUncle de informatie kan verzamelen

Wij raden aan, om de advertentie te plaatsen op één van de volgende sites:


Het is belangerijk dat u alle informatie over uw auto opgeeft, zodat u de best mogelijke waardering krijgt op AutoUncle.

Geef ons de link van uw auto

Vertel ons waar uw auto geadverteerd is, als u niet kunt wachten

Wij scannen automatisch de markt en het duurt normaal 24 uur voordat uw advertenite op Autouncle.nl te vinden is

  1. Vind de advertentie op de pagina waar u uw auto heeft geadverteerd
  2. Kopieër het web-adres van uw advertentie (het begint met "http://www.")
  3. Vul hier het adres in:

Als u op “Vind de auto” drukt, gaat u akkoord met de voorwaarden dat wij informatie en foto's van uw auto mogen verzamelen

Hier zijn 3 tips over hoe u het beste uw auto kunt verkopen:

1. Waardering van de auto en keuze van prijs.

Er zijn verschillende manieren om er achter te komen wat een auto waard is. U kunt een dealer vragen wat hij wenst te betalen voor uw auto, of u kunt uw auto online laten waarderen. Maar wat u het beste beeld geeft van wat u kunt verwachte voor uw accassion is, wat andere accassions zoals uw auto kosten. Kijk dus naar de prijs van vergelijkbare auto's en vergelijk merk, model, bouwjaar, km, transmissie en accessoires, kijk ook naar hoe lang de auto te koop heeft gestaan (hint: U kunt de statijd zien, wanneer u zoek accosion op Autouncle.dk)

Aanbeveling/conclusie: Vind uw verkoopprijs door uw auto te vergelijken met andere occassions

2. Hoe lang duurt het om een auto te verkopen?

Het vereist geduld. Als u niet kan wachten, dan kunt u altijd uw auto direct aan een handelaar verkopen. Als u uw auto verkoopt aan een handelaar krijgt u typisch een lagere prijs dan wanneer u deze particulier verkoopt. Maar tegelijkertijd word uw auto meteen verkocht. Heeft u echter de tijd om te wachten op de juiste koper, kunt u een hogere prijs voor uw auto vragen. Maar laat u niet verlijden om de prijs te hoog te zetten. Het is makkelijk voor kopers te zien wanneer de prijzen te hoog zijn, als dit het geval is krijgt u geen reacties op uw advertentie.

Aanbeveling/conclusie: Zet uw auto te koop met concurrerende prijzen (iets lager dan het gemiddelde)

3. Verkoop van uw auto particulier of aan een handelaar.

Of u uw auto particulier of aan een handelaar moet verkopen, is afhankelijk van uw situatie en uw behoeften. Het voordeel van het verkopen aan een handelaar is, dat het snel gaat, en u kunt eventueel een inruil-deal maken. Maar wanneer u particulier verkoopt kunt u vaak meer voor uw auto krijgen, vooral wanneer de auto wat ouder is of veel kilometers heeft gereden.

Aanbeveling/conclusie: Verkoop particulier wanneer uw auto 7 jaar of ouder is, of wanneer uw auto veel kilometers heeft gereden.